Kupolin mallinen kattorakenne kaarelle taivutetuista teräspalkeista.

Hankkeesi suunnitelma perustuu kupolin muotoiseen kattorakenteeseen. Valmistaja-kumppanillasi on tiedettävä miten teräs käyttäytyy kaarelle taivutettaessa – ja oltava valmius sen toteuttamiseen myös järeistä materiaaleista.

 
 
kupolirakenteilla_tukevaa_tilavuutta7XBr.jpg
 

Meillä on 20 vuoden kokemus suorien teräspalkkien kylmätaivuttamisesta kaarelle. Siitä on valtavasti hyötyä, kun hankkeen suunnitelmissa rakenteessa on kaarevia teräsmuotoja. Tiedämme miten teräs käyttäytyy kaarelle taivutettaessa ja miten kupolin malliseen kattorakenteeseen kannattaa yksityiskohdat suunnitella ja toteuttaa.

Kysy rohkeasti lisää pääsuunnittelijaltamme Ossi Kumpulalta 050–3448695 tai ossi.kumpula[ät]kaaritaivutus.fi.

Kokemuksemme myötä olemme tehneet kupolikattorakenteesta valmiita omia Ympyrähalli- ja Kupolikatto-tuotteita.

Ympyrähalli-tuotteet

 

Ympyrämyymälä

Toimitamme pyöreän Ympyrämyymälän vankalla teräsrungolla ja kestävällä PVC-kankaasta valmistetulla katolla – halutessasi myös läpikuultavana ja valoa läpäisevänä.

Ympyräkonesuoja

Pyöreä kupolikattorakenne soveltuu loistavasti konesuojaksi.

Ympyrämaneesi

Pyöreässä maneesissa harrastat viimoilta ja sateilta suojassa. Harjoittele laukanvaihtoja, piruetteja ja hyppyjä tilavasti säästä huolehtimatta. Aina 27 m säteelle asti.

Lietealtaan kupolikatto

Lietealtaan kupolikatto kestää Suomen sääolot. Se täyttää lietealtaan suojaukselle asetetut vaatimukset. Kupolimuodon mukaisesti vesi ja lumi valuu lietealtaan päältä alas.

Selkeytysaltaan kupolikatto

Selkeytysaltaan kupolikatto kestää Suomen sääolot. Se täyttää lietealtaan suojaukselle asetetut vaatimukset. Kupolimuodon mukaisesti vesi ja lumi valuu lietealtaan päältä alas.

 
 
 
 

Teräsrunkoinen kupolikatto on siisti ja toimiva ratkaisu moniin pysyviin ja tilapäisiin kohteisiin. Rakenne on reunoilta kantava eikä tarvitse erillisiä keskipilareita. Mitta-alue on laaja, aina yli 100 metrin jänneväleille. Ympyrähallien runko on vahvaa terästä ja kangas vahvaa PVC-muovia, jotka kestävät Suomen talviolot.

Tapahtumiin ja konesuojaksi

Kesätapahtumissa rakenne soveltuu tanssilavoiksi ja muuhun käyttöön yleisötapahtumissa yms. Rakennetta hyödynnetään myös isona konesuojana. Kupolikattoa voidaan hyödyntää lisäksi hake- ja turvevarastona, navettana sekä muissa suojausta vaativissa kohteissa.

Sovellettuna teollisuuteen

Teollisuus käyttää muunneltua ratkaisua öljy- ja kaasutankkien kattoratkaisuissa.

Katso asennusvideo

Näe videolta (2:14 min) miten Ympyrähallin runko ja katto nousevat neljässä päivässä, millaisia vaiheita kupolikattorakenteen asennukseen kuuluu ja kuinka helposti asennus etenee.

 
 
 
 

Videolla näkyvän pyöreän muotoisen Ympyrämaneesin halkaisija on 27,6 metriä ja pinta-alaa on 598 neliömetriä.

 
 

KERRO OMA SUUNNITELMASI NIIN JUTELLAAN VALMISTAMISESTA.