Ympyrämaneesi on pyöreän muotoinen ilman ikäviä varjokohtia ja nurkkia.

Viimoilta ja sateilta suojaan – harjoittele laukanvaihtoja, piruetteja ja hyppyjä säästä huolehtimatta poikkeuksellisen mallisessa pyöreässä maneesissa.

 
 
 

“Tykätty ja käytännössä toimiva” – Mari Jokelainen, Chevalinn Talli

Kokemuksia.fi haastatteli toimitusjohtaja Mari Jokelaista 24 hevospaikkaisesta Chevalinn Tallista Tuusulasta ja kyseli miten viisi vuotta sitten käyttöön otettu Kaaritaivutuksen Ympyrämaneesi on toiminut. "Hirveän moni on tykännyt ja käytännössä toiminut meillä tosi hyvin".
 
 
 

Pyöreässä mahtuu ratsastamaan

 
img_36625ARH.jpg

Hyödynnä pinta-ala tehokkaasti pyöreän muotoisella Ympyrämaneesilla, jossa ei ole ikäviä nurkkia. Lanaus sujuu nopeammin kuin perinteisessä suorakulmion muotoisessa maneesissa ja hevoset pitävät tasaisen valaistuksen mahdollisuudesta, kun varjokohtia ei jää maneesiin. Myös muodoltaan Ympyrämaneesi erottuu vanhojen suorakaiteen muotoisten maneesien joukosta edukseen.

Nopeasti ja helposti asennettava vahva teräsrunko nousee pystyyn 3–4 päivässä ja vahva PVC-kattomateriaali ohjaa lumet katolta alas.

Pieni ulkoa – suuri sisältä

IMG_3681.jpg

Ympyrämaneesi on pieni ja nätti ulkoa ja hämmästyttävän suuri sisältä. Voit halutessasi valita läpikuultavan katon päästääksesi enemmän auringonvaloa sisälle.

Seinäverhoilut voit tehdä juuri sellaiseksi kuin haluat ja käyttää esimerkiksi tilan muihin rakennuksiin sopivaa laudoitusta tai paneelia.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus kaarevien muotojen tuottamisesta Suomessa.

Pyydä tarjous

Lähetä tarjouspyyntösi sähköpostilla osoitteeseen myynti (at) kaaritaivutus.fi tai soita suoraan numeroon 050 – 344 8695.

Liitä tarjouspyyntöösi tärkeimmät mitat, paikkakunta ja yhteystietosi.

 
cad_kuva_rgbXa6F.jpg
sannan_rakenn_010_1QOil.jpg
kortesjarven_2hallia_suurennettuooif.jpg