Tietosuojaseloste

 
 
 

24.5.2018 (päivitetty 25.5.2018)

Yksityisyyden suoja on tärkeää. Kunnioittamme ja turvaamaan kaarevien teräspalkkien ostajien yksityisyyttä. Emme kerää yksilöityä tietoa verkkosivullamme kävijöistä evästeillä. Jos täytät yhteydenottolomakkeen tarjouspyynnön lähettämiseksi niin tallennamme nimen, sähköpostiosoitteen ja mahdollisen puhelinnumeron sopimuksen täytäntöönpanoa eli tarjousta ja tilausta varten.

Tässä Tietosuojaselosteessa kerromme:

  • kuinka keräämme henkilötietoja

  • mitä henkilötietoja käsittelemme sinusta

  • mihin tarkoituksiin käsittelemme henkilötietojasi

  • kenelle luovutamme henkilötietojasi

  • mitä oikeuksia ja valinnanmahdollisuuksia sinulla on henkilötietojesi käsittelyn suhteen

Noudatamme henkilötietojesi käsittelyssä EU:n ja Suomen lainsäädäntöä sekä viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita.

Keräämme henkilötietoja tarjouspyyntöjen vastaanottamiseksi

Keräämme henkilötietoja yhteydenottolomakkeen kautta jätetyistä tarjouspyynnöistä. Tallennamme nimen, sähköpostiosoitteen ja mahdollisen puhelinnumeron sopimuksen täytäntöönpanoa varten eli voidaksemme osoittaa tarjouksen tarjouspyynnön antajalle ja tilauksen sopimista varten.

Emme jaa nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille. Tallennamme tarjouspyynnön lähettäjän ja sähköpostiosoitteen sähköpostisovelluksemme osoitekirjaan.

Säilytämme henkilötietoja sopimuksen täytäntöönpanoa varten, jonka jälkeen voit pyytää henkilötietojesi poistamista sähköpostilla osoitteessa tietosuoja@kaaritaivutus.fi.

Emme yksilöi verkkosivulla kävijöitä yksittäiseen henkilöön

Emme kerää yksilöityä tietoa verkkosivuillamme kävijöistä evästeillä. Käytämme verkkosivulla kävijöiden seurantaan yleisesti käytössä olevaa Google Analytics -palvelua ns. anonymisoinnilla, jolloin kävijätieto ei ole yhdistettävissä henkilöön, koska tunnistettavat elementit kuten IP-osoite on poistettu. Tarkat tiedot anonymisoinnista ovat osoitteessa https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=fi. Google Analytics kerää meille tilastotietoa, joka koskee mm. miltä sivulta verkkosivullemme tultiin, mitä verkkoselainta vierailija käyttää ja miten monta kävijää verkkosivullamme on vieraillut.

Maksamme palkkaa työntekijöillemme ja käsittelemme heidän henkilötietojaan

Käsittelemme työntekijöidemme henkilötietoja maksaessamme palkkaa tehtyä työtä vastaan. Meille teräspalkkien taivutus ja tuotanto on intohimo ja erityistyö perinteisellä metallialalla. Työntekijämme ansaitsevat työtodistuksen arvokkaasta työstään ja säilytämme henkilötietoja kymmenen (10) vuoden ajan työsuhteen päättymisen jälkeen voidaksemme lakisääteisen velvollisuutemme täyttää.

Näitä henkilötietoja luovutamme kirjanpitopalveluita tarjoavalle kumppanillemme lakisääteisiä velvollisuuksia varten.

Rekisterinpitäjä

Kaaritaivutus Kumpula Oy
Laurinviita 9
60150 Seinäjoki
Y-tunnus 2260888-5

Puhelinnumero 050–3448695

Tietosuojavastaava: tietosuoja@kaaritaivutus.fi